Cautare

262 de rezultate pentru "monden autohton" (7.63 secunde)
Au participat nume sonore din moda si showbiz-ul autohton precum: Claudia Pavel, Ozona Barabancea, Annes, Florentina Opris si Dorin Negrau.
Toamna aceasta aduce o noua editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animatie.
Selectia de filme ce ofera publicului acces la cea mai intunecata latura a animatiei va fi precedata de un performance semnat DIOSA, un proiect unic in peisajul autohton, inițiat de compozitoarea si dirijoarea Simona Strungaru.
iar pe deasupra, sa-ti aperi si Traditiile si Capitalul Autohton, e mult prea mult.
Ela si Stefan Gheorghidiu Un alt cuplu celebru, dar de data asta autohton, este cel format de Ela si Stefan Gheorghidiu, din romanul Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi.
• stimularea participarii tinerilor romani la programul "Erasmus for Young Entrepreneurs" • Consolidarea parteneriatului public privat pentru infiintarea unui program autohton de formare a tinerilor antreprenori;
La eveniment, au fost prezente vedete din show-biz-ul autohton, precum: Adina Buzatu, Dana Savuica, Anda Adam, Simona Patruleasa si Roxana Iliescu cu sotul ei.
El s-a gandit, totusi, ca pe la Washington se mai pot schimba lucrurile, iar vreun nebun autohton, odata ajuns in locul pe care i l-a incalzit zece ani, i-ar putea juca o festa.
A avut contributii in toate editiile (Polirom, 1999, 2001 si 2009) primului manual autohton de jurnalism. A fost un bun si exigent pedagog, pasionat de misiunea sa de formator.
Totusi, 4 cazuri autohtone de dengue au fost detectate in regiunea Provence-Alpes-Côte-d'Azur si un focar autohton, cu 11 cazuri confirmate, in zona aglomerata a Montpellier (Languedoc-Roussillon).
In declaratia de astazi as dori sa ma refer la un subiect care ma nemultumeste profund vizavi de modul in care autoritatile statului roman inteleg sa gestioneze o situatie de criza din sistemul de sanatate autohton.
Lipsurile pe care sistemul educational autohton le inregistreaza inca la acest nivel au un impact direct asupra eficientei si calitatii politicilor si strategiilor educationale din Romania, iar repercusiunile profunde sunt vizibile pe termen lung.
A murit vreunul autohton, ne amintim brusc cat de mult l-am iubit (!!!). A fost impuscat un pui de urs, bocim, ne inflamam, ne revoltam si-am vrea sa dam jos guvernul pentru incompetenta.
Cu o istorie de aproape 20 ani in piata de turism autohton, Christian Tour detine in acest moment 31 de agentii proprii in toata Romania, plus patru filiale in Ungaria, Polonia, Serbia si Republica Moldova, ramanand in continuare cel mai mare turoperator pe vacante de tip charter din Romania si lider de piata pentru numarul de turisti care au ales sa calatoreasca cu acesta.
Palatele Familiei Regale a Romaniei se ridicau, din toate punctele de vedere, la nivelul unor adevarate resedinte regale pline de fast si somptuozitate, care asigurau toate utilitatile si functionalitatile necesare, fiecare locuinta fiind proiectata dupa planurile unui arhitect strain sau autohton.
- Forumul reprezinta un excelent prilej de a reuni in acelasi cadru ambasadori si reprezentanti economici ai ambasadelor acreditate la Bucuresti, ai autoritatilor publice centrale si locale din domeniul economic, reprezentanti ai mediului de afaceri autohton, investitori straini, in vederea stimularii companiilor din Romania de a se extinde pe pietele externe si cresterea investitiilor, se arata intr-un comunicat al MMACA.
Despre Catena Catena este reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania si cel mai cunoscut si apreciat brand autohton de profil.
Despre Catena Catena este reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania si cel mai cunoscut si apreciat brand autohton de profil.
Animation Worksheep, singurul atelier intensiv de animatie autohton, a lansat primul episod dintr-o serie de 12 scurtmetraje de animatie Pixel Art despre momentele esentiale din viata lui Dumitru Dorin Prunariu, singurul roman care a zburat vreodata in spatiul cosmic.
etno, folclor autohton si tarafuri, ce vor anima petrecerea. Timpul se anunta numai bun pentru petrecere, astfel incat sa mergem cu mic cu mare sa sarbatorim haiduceste in ParculNational!
google-analytics.com